Sjeføkonom i Acta, Ann-Elisabeth Tunli Moe, var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV. Myten er at folk kjøper fondene på når markedene er på topp, og selger når de er på bunn. Tullin-Moe avliver denne myten og forteller at nordmenn har vært flinke til å kjøpe spareprodukter etter finanskrisen.Selv tror Tunli Moe det er godt rom for videre oppgang. I Økonominyhetene på HegnarTV anbefaler hun en håndfull aksjefond samt SEB sitt Globale High Yield Fond til å krydre porteføljen med.De viktigste hendelsene på Oslo Børs, der Sevan Marine er i hardt vær, ble kommentert og vi så på utviklingen på børsene i Europa og New York.Det var teknisk analyse av Statoil, Golden Ocean og Eltek.Tidligere på dagen var HegnarTV på plass på Nor-Shipping, og vi hadde også med invervju med CEO Jorge Sergio Gabrielli i Petrobras og CEO John Ridgeway i BP Shipping.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.