Mot volumproduksjon i Idex?

Idex la frem førstekvartalstallene idag. Teknologien er på plass, bestillingen har kommet. Nå gjenstår det kun for teknologiselskapet å levere varene.

Personlig økonomi

CEO i Idex, Ralph Bernstein, er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV. Han viser oss hvordan fingeravtrykksteknologien til selskapet virker, og forteller hvordan selskapet skal løse utfordringene ved å gå fra å være et utviklingsselskap til et produksjonsselskap.Vi ser også på utviklingen på Oslo Børs og børsene i Europa og New York og det blir teknisk analyse av Statoil, Marine Harvest og Norwegian.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 16.05. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Næringsliv