Sjeføkonom i Acta, Ann-Elisabeth Tunli Moe, har plukket ut en fondsportefølje som egner seg for private sparekroner når hun er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV.Vi har også vært på NorShipping i Lillestrøm og viser intervju med CEO i Petrobras, José Sergio Gabrilli. Han tegner et annet scenario for tankflåten enn Tor Olav Trøim.HegnarTV har også intervjuet CEO i BP Shipping, John Ridgeway, som ikke tror økt fokus på sikkerhet i kjølvannet av Deepwater Horizon ulykken vil føre til økte produksjonskostnader.Som vanlig blir det også en gjennomgang av de viktigste driverne og selskapsnyhetene på Oslo Børs og vi ser på børsene i Europa og New York.Det blir teknisk analyse av Statoil, Golden Ocean og Eltek
Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 16:05. lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.