I økonominyhetene med Trygve Hegnar ble REC trukket frem nok en gang. De stiger mer enn 3 prosent på Oslo Børs mandag, som følge av at tyske politikere har besluttet å avvikle atomkraft innen 2022. Trygve Hegnar er redd dette betyr at vi ser byggingen av en rekke forurensende kullkraftverk.Foruten å kommentere de viktigste hendelsene på Oslo Børs, så vi også på utviklingen på børsene i Europa og hva vi kan vente oss utover uken fra New York-børsene som har stengt i dag i anledning Memorial Day.Det var teknisk analyse av Statoil, DnB NOR og Golar.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.