Sjeføkonom i Nordea, Steinar Juel, var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han ser ikke en eneste sky på den norske økonomihimmelen de neste årene, men advarer mot at norske boligpriser kan vise seg å være litt voldsomme om noen år.Sjefkøkonomen kommenterer også det han anser mest sannsynlig for å være en "soft spot" i den amerikanske økonomien. I kjølvannet av den begrederlige arbeidsmarkedsrapporten peker han på at vi også tidligere har sett slike svake arbeidsmarkedstall i oppgangstider. Juel følger først og fremst med på konsumentene.Som vanlig kommenterte Trygve Hegnar de viktigste driverne og selskapsnyhetene på Oslo Børs og vi så på børsene i Europa og New York.Det var teknisk analyse av Statoil, Marine Harvest og Tomra.
Se opptak av sendingen her lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.