Arrangerer vinfestival i Arendal

Geir Tellefsen forteller HegnarOnline at han har tatt med seg 104 kasser vin fra sin egen gård i Sør-Afrika for å lage vinfestival i hjembyen Arendal.

Rosendal Winery.
Personlig økonomi

I 2003 flyttet Geir og Sissel Tellefsen til Sør-Afrika hvor de startet opp Rosendal Winery i Robertson. Ved siden av å produsere egen vin, tilbys besøkende overnatting på et fire stjerners gjestehus, de kan nyte en bedre middag i restauranten eller besøkes spa-avdelingen.Les også: Kjøpte champagneflaske til 549.000 kronerDe to første ukene i juli tilbringer Tellefsen i Norge. I den anledning bestemte han seg for å arrangere en vinfestival i hjembyen Arendal, og tok derfor med seg en hel pall (104 kasser) med Rosendal-vin.-Det er litt merkevarebygging da vi ønsker å introdusere vinene våre over de neste 12 månedene, sier Tellefsen til HegnarOnline.På Kokkeplassen gård noen kilometer utenfor sentrum holder barndomsvenn Øyvind Bakke hus. Gården ligger helt opp til den kjente Nidelva og er en god beliggenhet for et slikt arrangement. Lørdag 9. julii lokker Tellefsen med vinsmaking, piknikk, bading og konsert i hyggelige omgivelser.Les også: Stordalen: Dette er verdens fire beste hotell-Hvordan vil du selv si at Rosendals viner skiller seg ut?-Hovedforskjellen ligger nok i at vi har mer enn 10.000 direkte kunder i premiumsegmentet i Sør-Afrika, og gjennom det har vi veldig god kontakt med våre kunder i forbindelse med produktutvikling. Med andre ord styres våre produkter av våre kunders smak og ikke mitt ego, sier Tellefsen til HegnarOnline.Når Tellefsens viner dukker opp på Vinmonopolet vil de koste mellom 100 og 300 kroner flasken, avhengig av type og årgang.

Nyheter
Næringsliv