Fullt på parkeringen på Gardermoen

Fulle parkeringsplasser på Gardermoen skaper hodebry for flypassasjerene. Mange mister flyene sine mens de leter etter parkering, men de ledige plassene fins.

Scanpix / Scanpix

Mange reisende velger heller å ta bilen enn å satse på de midlertidige løsningene som erstatter flytoget fra Oslo S i sommer. Dermed blir det ekstra fullt på parkeringsplassene ved Gardermoen, skriver Romerikes Blad.Bruksleder ved Gardermoen parkering, Jim Johansen, sier at de hittil har avvist nærmere 500 biler.- Mange ringer når de er på vei, men da er det ofte for sent. Daglig mister folk flyet sitt på grunn av dette. Folk bør bestille én uke i forveien for å være sikre, sier han.Alle de 3.800 plassene i Dalen parkering er tatt, og selskapet regner ikke med å ha ledige plasser før i neste uke. Flight Park har hatt full parkeringsplass de siste tre dagene.Men det finnes håp. EuroPark er den største aktøren ved flyplassen og har 20.000 plasser. Ifølge kommunikasjonsdirektør Pål Gleditsch har de oppgradert kapasiteten foran sommeren og regner ikke med å måtte avvise noen.(©NTB)