Bankansatt vil overføre store penger til HegnarOnline

Bankansatt kom med et høyst uvanlig forslag til HegnarOnline.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

De mange svindelbrevene som florerer på internett slutter aldri å overraske oss. Siste tilskudd er dagens innspill fra Mr. Patrick Chan som vist nok jobber i Hang Seng Bank Ltd. Han ønsker å overføre en stor sum penger til oss. Alt han ber om er at vi kontakter han på hans private epost.Mailen kommer derimot fra en Douglas Zuspann, som er oppført med mailadressen zuspann@iowacentral.edu.Lett merke til ordlyden, noe som indikerer et relativt dårlig oversettelsesprogram.erkjenneJeg har en gjensidig virksomhet forslaget av gjensidig interesse å dele med deg; det innebærer overføring av en stor sum penger. Jeg fikk referanse i mitt søk etter noen som passer mine foreslåtte virksomheten forholdet. dersom du er interessert i å jobbe med meg kontakte meg gjennom min private e-post (chanpatrick92@yahoo.cn) for ytterligere detaljer,Ditt tidligst svar på dette brevet vil bli verdsatt.Best Regard, Mr.Patrick Chan Hang Seng Bank Ltd