Lånesituasjonen og valuta er trusselen

Direktør for bransje og industripolitiske avdeling i Norsk Industri, Knut Sunde, peker på utlånsknipne banker og valuta som de potensielle snublefellene for Norsk Industri.

Fra General Motors fabrikk i Fairfax, USA Foto: (c) GM Corp. GM / © 2010 Steve Fecht/General Motors. This image is protected by copyright but provided for use under a Creative Commons 3.0 License for the purpose of editorial comment only. The use of this image for advertising, marketing, or any other commercial purposes
Personlig økonomi
Direktør for bransje og industripolitisk avdeling i Norsk Industri, Knut Sunde, kunne fortelle Økonominyhetene på HegnarTV at Norsk Industri går så det griner. Det er kun en tilstramming i bankenes utlånspraksis og valutaen som fremstår som mulige snublefeller nå.Økonominyhetene gir deg også en oppdatering på hva som rører seg på Oslo Børs, og børsene i Europa og New York.I det ukentlige valutainnslaget "Forex", som i dag var ved Camilla Viland i DnB NOR, får du en oppdatering på blant annet sveitsiske Franc.Det var teknisk analyse av Statoil, Frontline og Yara.CEO Terje Askvig i Eitzen Chemical presenterte tall for andre kvartal i dag, og du ser intervjuet med han på dagens program.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.