Direktør for bransje og industripolitiske avdeling i Norsk Industri, Knut Sunde, er dagens gjest i Økonominyhetene på HegnarTV. Han har sendt over et notat til regjeringen og minnet dem på at de fortsatt har Statens Obligasjonsfond intakt. Og slik situasjonen internasjonalt er, så mener NI at dette tiltaket neppe bør avvikles med det første, selv om situasjonen så langt er annerledes enn i 2008.Økonominyhetene gir deg også en oppdatering på hva som rører seg på Oslo Børs, og børsene i Europa og New York.Det er teknisk analyse av Statoil, Frontline og Yara.I vårt faste onsdagsinnslag "Forex" som denne gangen ble presentert av Camilla Viland fra DnB NOR Markets, får du en oppdatering på situasjonen i sveitserfranc.HegnarTV har også snakket med CEO Terje Askvig i Eitzen Chemical som presenterte tall for andre kvartal i dag. Du ser intervjuet på dagens program.
Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 16:05. lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.