Ville hacke seg inn på Fokus-konti

29 kunder i Fokus Bank har blitt forsøkt hacket. - Vi kan ikke utelate at flere har blitt utsatt for dette, sier kommunikasjons-direktør Bjørn Langli.

Nettbank. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX.
Personlig økonomi

En Fokus Bank-kunde i Tromsø ble tidlig onsdag oppringt av banken, som sa at en eller flere aktører i England hadde prøvd å hacke seg inn på kontoen hans, skriver Nordlys.- Vi vet at det er blitt gjort forsøk på å hacke seg inn på bankkontoer til 29 av våre kunder. Men dette er fortsatt såpass nytt for oss, så vi kan ikke utelate at det kan være flere som har blitt utsatt for dette, sier kommunikasjonsdirektør Bjørn Langli.De 29 kundene, som er spredt over hele landet, har ifølge avisen fått kortene sperret.- Det som er helt sikkert, er at kundene våre ikke er ansvarlige for at kontonumrene har kommet på avveie, og de skal ikke lide noe tap, sier Langli til Nordlys.