Skandiabanken har vunnet Fidus-prisen for andre år på rad. Prisen deles ut til en virksomhet som utmerker seg med god informasjonssikkerhet, og ble overrakt av fornyingsminister Rigmor Aasrud på en konferanse i dag.Banken trekkes frem for sin gode sikkerhetskultur, vilje og evne til prioritering av informasjonssikkerhet i praksis, samt bevisst åpenhet og handlekraft i tilknytning til sikkerhetshendelser som berører kundene.- Juryen har i sin vurdering lagt stor vekt på folkets oppfatning. Det har også blitt vurdert sentrale interne forhold, bedriftens spesielle utfordringer og eksponering, samt vilje og evne til å engasjere de ansatte i sikkerhetsarbeidet.- Videre har juryen lagt spesielt stor vekt på hvordan bedriften opererer på grensesnitt mot sine kunder og i dette vurdert vilje og evne til å utvise ansvar, involvere kundene i det totale sikkerhetsarbeidet samt markedsføre sikkerhet som et aktivum i markedet, heter det blant annet i begrunnelsen.Prisen deles ut av Norsk Senter for informasjonssikring (NorSIS). Juryen består av representanter fra NorSIS, Datatilsynet og Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR).