Tilbyr iPhone 4S fra 28. oktober

Førstkommende fredag kan du kjøpe iPhone 4S for én krone stykket. Det finnes selvfølgelig en hake ved det hele.

iPhone 4S. Foto: Apple.
Personlig økonomi

Tele2 forteller i dag at de vil tilby iPhone 4S fra førstkommende fredag, 28. oktober. Det skjer i elbutikker som fører Tele2, samtidig som du kan foreta bestillinger online på Tele2.no.Alle iPhone modellene vil koste én krone stykket. Bakdelen er selvfølgelig at du må binde deg for 12 måneder. Det vil koste deg noen hundrelapper i måneden, alt avhengig av hvilket abonnement du velger.iPhone 4S er fullpakket med nye egenskaper inkludert Apples dual-core A5 chip med lynrask prosessor og sylskarp grafikk, et helt nytt kamera med avansert optikk med full HG 1080p oppløsning med videoopptak.Med den nye iPhone 4S kommer også med iOS 5, verdens mest avanserte mobile operativsystem med over 200 nye egenskaper; og iCloud, et gjennombrudd med gratis "nettsky"-baserte tjenester som vil være tilgjengelig på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og PC.

Nyheter
Næringsliv