Solgte Fornebu-leiligheter for en halv milliard

Fornebu Utvikling ASA solgte 105 boliger til en samlet verdi av over en halv milliard kroner. - Vi kan med trygghet si at Fornebulandet har markert seg som et attraktivt boligområde, sier administrerende direktør Morten Grongstad.

Hagebyen på Fornebulandet. Foto: Fornebu Utvikling AS
Personlig økonomi

Fornebu Utvikling ASA solgte 105 boliger til en samlet verdi av 536 millioner kroner i fjerde kvartal 2011. 61 av disse boligene er knyttet til Hagebyen, som er et 50-50 eid prosjekt med Veidekke. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i perioden er ca. 57.500 kroner.Totalt ble det solgt 313 boliger til en samlet verdi av i underkant av 1,6 milliarder kroner i 2011.- Vi kan med trygghet si at Fornebulandet har markert seg som et attraktivt boligområde. Det har vært et meget godt salg i fjerde kvartal, og vi kan stolt konstatere at salgsmålet for 2011 er oppnådd. Vi gleder oss til fortsettelsen i 2012, sier en svært fornøyd administrerende direktør Morten Grongstad i Fornebu Utvikling i en melding.Salgene resultatføres ved overlevering av ferdigstilte boliger til kjøper. Salgene er i hovedsak knyttet til boliger på Hundsund, Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya.

Nyheter
Næringseiendom