Forrige søndag gjorde vi oppmerksom på at det fremdeles var brukbar teknisk støtte på 375-nivået, og at det kunne gi gi en rekyl opp igjen mot 380, 388 - og kanskje 395 - 400 i løpet av juni.Det første nivået ble tatt ut i uken som gikk og det kom en liten reaksjon ned igjen. Det betyr at åpningen på uken blir spennende.Bryter hovedindeksen opp gjennom 390-nivået kan det godt komme et hopp opp mot 400 - 405 i løpet av uken, og det kan bli en ny hyggelig uke for investorene på Oslo Børs.Det vil i så fall også gi testing av teknisk motstand og topplinjen i en mulig fallende trend, som i første omgang kan gi en rekyl rett ned igjen. Ved brudd opp kan det gi et påfølgen minirally opp mot 408-nivået.Til tross for oppgangen forrige uke er fallhøyden ennå stor, og det er fremdeles rom for et fall til fjorårets laveste på 324. Det er i hvert fall gitt et varsko om det, både i hovedchartet og i RSI-chartet.Og hva finner vi på 324-nivået? Jo, som vi har gjort oppmerksom på flere ganger de siste par ukene, halslinjen i en mye større, mulig hode-skulder formasjon. Ryker den også kan det bli skikkelig stygt.Da snakker vi om et mulig fall helt tilbake til nivåene fra vinteren 2009 på lengre sikt. Da kommer 220 - 200 innen rekkevidde igjen (se Kapital 9/12).Oslo Børs er opp 0,64 prosent det siste året. Det siste året er hovedindeksen ned 8,3 prosent.Hovedindeksen må hoppe tilbake forbi 393, 400, 408 og 423-nivået. Det må også følges opp med brudd på 425 og 428. Og det må skje på stigende omsetning.Følg Økonominyhetene på HegnarTV for en .På Facebook for HegnarTV legger vi også hver dag ut