Ektepar vant 1,4 milliarder i lotto

Et britisk ektepar kan innkassere nærmere 1,4 milliarder kroner etter å vunnet jackpot i EuroMillions-lotteriet.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Paret bor i Haverhill i Suffolk sørøst i England, og det er ventet at de vil møte pressen tirsdag, vel vitende om at de uansett ikke vil klare å holde sin nye velstand hemmelig.Gevinsten på 190 millioner euro er den høyeste noensinne i EuroMillions-lotteriet, som spilles i ni land over hele Europa.Den forrige rekorden ble satt i juli i fjor da skotske Colin og Chris Weir stakk av med en jackpot på 185 millioner euro.Fallende eurokurs gjør imidlertid at fjorårets gevinst var mer verdt, omregnet til britiske pund, enn helgens gevinst.EuroMillions-lotteriet ble startet i 2004 og fem av de ti jackpot-gevinstene som hittil er delt ut, har gått til britiske spillere. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi