Er svindlerne idioter - eller tror de du er det?

Dagens mest håpløse svindelforsøk.

Faksimile fra dagens e-post
Personlig økonomi

Nesten daglig dukker det opp svindelforsøk i e-posten. Det vanlige er avdøde mangemillionærer i Afrika, gevinst i et eller annet obskurt lotteri eller fisking etter kontoopplysninger.Google translate ser ut til å være det viktigste hjelpemiddelet til disse svindlerne, men vi synes dagens forsøk må være et av de dummeste vi har vært utsatt for."Kjære kunde Banking,Vi har nylig fastslått at forskjellige datamaskiner koble til kontoen din Bank og mange feil var tilstede før tilkobling. Vi trenger nå for å bekrefte den nye bankkontoinformasjonen. hvis dette ikke er afsluttet inden for 48 timer, vil vi blive tvunget til å sette kontoen på ubestemt tid, fordi det kan brukes på en bedragersk måte. Takk for din forståelse. Å bekrefte Online konto :>>>Klikk her for å oppdatere kontoen din på Online. <<<"Er det virkelig noen som går på dette?

Nyheter
Personlig økonomi