Frp snur om formuesskatt

Fremskrittspartiet går likevel ikke inn for å fjerne formuesskatten etter at grasrota i partiet protesterte.

Per Sandberg. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.
Personlig økonomi

For under en måned siden la Frp fram sitt partiprogram, med fjerning av formuesskatten som det viktigste punktet. Også Høyre har sagt at de vil fjerne formuesskatten.Men Fremskrittspartiet har bestemt seg for å droppe fjerning av eiendomsskatt etter tydelige tilbakemeldinger fra grasrota i partiet, skriver Dagsavisen.- Partiet er ikke enig med programkomiteen om at formuesskatten står øverst på lista over skatter og avgifter vi skal fjerne, sier nestleder Per Sandberg.690.000 nordmenn betaler formuesskatt i dag, en skatt Høyre ønsker å fjerne i løpet av fire år. Det samme gjelder arveavgiften. (©NTB)

Nyheter
Politikk