Hovedindeksen steg 0,3 prosent i uken som gikk. Den siste måneden er oppgangen på 5,6 prosent og så langt i år har Oslo Børs steget 10,2 prosent. De siste tolv månedene er hovedindeksen opp 21,5 prosent.Det tekniske bildet endret seg ikke veldig mye og vi kan i hovedsak gjenta det vi har skrevet de siste søndagene.De positive tekniske signalene i april (brudd på fallende trendlinjer i hoved- og RSI-chartet) samt bruddet på 50-dagers glidende gjennomsnitt og den tekniske motstanden på 480 - 482-nivået, tyder fremdeles på at det er mer å gå, og at hovedindeksen er på vei opp mot 495, 500 - og kanskje tidligere all-time high.For et par uker siden nevnte vi også at ved en oppgang til 482 skulle man være oppmerksom på at det kunne utvikle seg til en dobbel topp. Faren for det er nå borte. I tillegg kom omsetningen tilbake med full styrke og brøt den fallende tendensen fra forrige uke.Det betyr at det også er balanse i oppgangen igjen.Ved korreksjon ned igjen er det teknisk støtte på 480 - 482, 475- og 470-nivået. Og det er ikke utenkelig at det kan komme en liten korreksjon kommende uke også, slik vi så i midten av forrige uke. Kanskje ikke helt tilbake til 480 - 482-nivået, men det er innen rekkevidde. Og en bekreftelse på den tekniske støtten på det nivået ville vært sunt.Men selv med en slik mulig korreksjon er fremdeles 495 og 500 innen rekkevidde på kort sikt. Bruddet på topplinjen i den fallende trenden i RSI-chartet, for et par uker siden, støtter i hvert fall det fremdeles.Og det er bare knapt 7,2 prosent opp til tidligere all-time high på 524,37 fra 19. juli 2007For daglige, tekniske oppdateringer på hovedindeksen, brent-oljen, dollar, euro, Statoil og flere aksjer se.