- De nye IT-millionene ligger helt klart her

Appen hans er lastet ned en halv million ganger på ett år. For den som treffer med appen sin, kan det være store penger å hente, mener Joachim Paasche.

Foto: AP Photo/Marcio Jose.
Personlig økonomi

Den norskutviklede reisenettsiden Stay.com lanserte sin app for ett år siden. Så langt er den lastet ned 500.000 ganger, skriver DN.- Skal du levere en forbrukertjeneste til folk i dag, må du ha en app, sier gründer og adm. direktør Joachim Paasche.Ideen bak Stay er ifølge avisen å lage og planlegge en fullverdig reiseguide på egen hånd ut ifra tips fra kjente, lokale og reisejournalister.Appen gjør brukerne i stand til å lage et kart og få tips og anbefalinger som kan lagres og brukes også når telefonen ikke er på nett.- IT-millionene ligger her DN kan fortelle at Stay-appen er omtalt i den anerkjente teknologibloggen Techcrunch, og at den har fått god omtale i New York Times og Forbes.- De nye IT-millionene ligger helt klart i app-markedet. De som klarer å lage programmer som folk faktisk bruker, vil og kan tjene mye penger på apper, sier Paasche.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv