Kvinne døde av elektrisk støt under iPhone-samtale

Apple vil granske hva som ligger bak ulykken der en kinesisk kvinne døde som følge av elektrisk støt idet hun svarte på en oppringning på sin iPhone5, som lå til ladning.

iPhone 5. Foto: Apple
Personlig økonomi

- Vi er svært triste over å ha fått vite om denne tragiske hendelsen og gir våre kondolanser til familien Ma. Vi kommer til å granske hendelsen fullt ut og samarbeide med myndighetene om saken, heter det i en epost fra Apple.Selskapet vil ikke svare på om det dreier seg om en enkelthendelse.Sist torsdag ble 23 år gamle Ma Ailun rammet av elektrisk støt idet hun svarte på en innkommende samtale mens smarttelefonen hennes lå til ladning, ifølge kinesisk politi.Kvinnen jobbet som flyvertinne i China Southern Airlines.Søsteren hennes har etter ulykken sendt ut en melding på det kinesiske mikrobloggstedet Sina der hun ber brukere av iPhone være forsiktige.

Nyheter
Næringsliv