Mus og rotter på Aker Brygge-restaurant

- Vi fant 6-7 rotter til slutt, sier skadedyrbekjemper Kristian Graff.

Foto: Berit Keilen / Scanpix
Personlig økonomi

I mai oppdaget Olivia-restauranten på Aker Brygge mus i lokalene. Måneden etter fant innehaverne spor av rotter. Ifølge dn.no varslet ikke restauranten om skadedyrproblemene før rotten ble fanget i fella i juli.- Jeg kan bekrefte at det ble funnet rotter i restauranten før helgen. De ble funnet i baren av skadedyrkontrollen. Vi stengte da umiddelbart restauranten, sier Tone Wicklund-Hansen, adm. direktør i Drueklasen AS, til dn.no.Tone Wicklund-Hansen innrømmer at hun i etterpåklokskapens lys burde ha stengt restauranten tidligere.- Problemet var mye større enn vi først antok. Rottene skjulte seg i veggene, og vi fant 6-7 rotter til slutt, sier Kristian Graff, serviceleder i skadedyrbekjemperen Boss Norge Syd AS, til dn.no

Nyheter
Næringsliv