Spar 2.300 kroner på Helly Hansen seilebukse

Norwegian Outlet har merkevarer til under halv pris av ordinær.

Personlig økonomi

I følge VG er det mulig å spare 2.300 kroner på en seilbukse fra Helly Hansen hvis man tar turen til Norwegian Outlet, i Vestby utenfor Oslo.Ordinær pris oppgis til 2.999 kroner, mens den er å få kjøpt på outlet til 699 kroner.Det er også mye å spare på en hvit Hydro Power Soft Shell fra Helly Hansen. Ordinær pris skal være 1.599 kroner, hvis det da er noen som har den til ordinær pris i øyeblikket.Outlet-pris er oppgitt til 499 kroner, i følge VG.På Peak Performance frakk for herre skal det være 2.000 kroner å spare.Ordinær pris for de varene avisene har undersøkt har en samlet ordinær pris på 45.747 kroner, mens samlet outlet-pris er 25.397 kroner.

Nyheter
Næringsliv