Boligkjøperne blir stadig mer selektive

Bærums-megler Edvard Chapsang mener boligkjøpere har blitt mer og mer kresne de siste årene.

Visning. Prospekt. Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX.
Personlig økonomi

Boligkjøperne blir stadig mer kresne og bevisste. Ifølge Bærums-megler Edvard Chapsang stiller slitne boliger med store oppussingsbehov bakerst i køen, skriver Dagens Næringsliv.- Markedet har blitt mer og mer oppegående de siste årene. Man er mye mer kresen til hva man betaler for, når prisene er blitt så høye, sier Chapsang, som holder til ved DNBs Sandvika-kontor, som omsetter omtrent hvem femte bolig i Bærum.Han mener potensielle kjøpere vet mye både om den boligen de skal se på, og om naboeiendommen som har blitt solgt.- De har gjort god research i forkant av visningen. Det betyr også at man må prise fornuftig for å få til et salg, sier megleren til avisen.Nordmenns sans for oppussing har ifølge Chapsang også falt i takt med stigende priser for håndverkere og materialer.- Da vil man helst unngå å måtte gjøre altfor mye. De mest stilrene objektene går godt unna, de som ikke er det, sliter man mye mer med, sier han til DN.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringseiendom