Den ultimate juledaten

Julen rykker stadig nærmere og med høytiden kommer også et ønske om mer romantikk blant single nordmenn.

Par - Foto - Scanpix
Personlig økonomi

Match.com har gjennomført en omfattende undersøkelse blant 1.900 single nordmenn for å kartlegge deres forhold til romantikk, dating og høytider.Norske single oppgir her at det er nettopp i ferier samt til jul og nyttår at de savner romantikken mest. Dermed ligger mye til rette for romantiske krumspring de kommende ukene.Les også: Ny sjekke-app tar Norge med storm- Når man som singel får en pause fra en hektisk hverdag er det naturlig at ønsket om romantikk dukker opp. Mange opplever at de har mer tid, og derfor er det store muligheter for å be ut noen man liker på date i løpet av årets siste uker, sier Anna Bofeldt i Match.com.Juleundersøkelsen avdekker at aktivitetsbaserte dater troner på topp på listen over ultimate juledater i år.Toppliste over gode juledater:1. Måneskinnstur på ski i marka2. Julekonsert3. Tur på julemarked4. Romjulspils på puben5. Julefilm på kino6. Aketur7. En tur i skibakken8. Skøytetur på glattisen

Nyheter
Kultur