Norwegian åpner ruten mange har ventet på

Bjørn Kjos gir bergenserne direkteruter til New York, Reykjavik og Praha.

Norwegian tar av. Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Norwegian feiret i dag 10 år på Oslo Børs ved å lansere direkterute mellom Bergen og New York med sin nye Dreamliner.- Mange har i lang tid ønsket seg direktefly med Norwegian fra Bergen til New York, og jeg er svært glad for å kunne gi vestlendingene deres første USA-rute på flere tiår. Vestlandet er et viktig marked for oss, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos.Norwegian vil fly ukentlig mellom Flesland og JFK-flyplassen i New York på lørdager. Avgang fra Bergen er klokken 18.20, med ankomst JFK klokken 20.05 lokal tid.Avgang fra JFK er fredager klokken 21.30, med ankomst Bergen klokken 10.35 dagen.- Norwegian imponerer meg Første flygning fra Bergen er lørdag 3. mai, og ruten flys frem til 27. september. Startprisen er 999 kroner én vei, og billettene legges ut for salg i dag.Bergen-ordfører Trude Drevland peker på at den nye ruten bringer byens næringsliv og alle andre bergensere nærmere de store kontinenter.- USA er et stort marked for oss. Norwegian imponerer meg med sin vilje til å satse, sier hun.Reykjavik og Praha Samtidig blir Reykjavik og Praha nye destinasjoner fra Bergen.Norwegian vil fly to ganger i uken mellom Bergen og Reykjavik. I perioden 31. mars-21. juni og 17. august-25. oktober blir det mandager og fredager, mens det i mellomtiden - 22. juni-16. august - blir onsdager og lørdager.Mellom Bergen og Praha vil Norwegian også fly to ganger i uke - på torsdager og søndager i perioden 3. april-25. oktober.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs