Ikke la deg lure - denne Elkjøp-kampanjen er falsk

- Den har absolutt ingenting med oss å gjøre, sier kommunikasjonssjef.

Falsk Instagram-konto
Personlig økonomi

Den seneste tiden har en falsk Instagram-konto, som tilsynelatende skal være i regi av Elkjøp, prøvd å lure til seg tilhengere ved å lokke med gavekort på 1000 kroner.«De første 5000 som gir oss shoutout og tagger #elkjopgavekort og @elkjopgavekort får et gavekort på 1000 kroner til elkjøp,» heter det.Ifølge kommunikasjonssjef i Elkjøp, Øystein A. Schmidt, har dette ingenting med Elkjøp å gjøre.- Vi i Elkjøp er klar over at denne aktuelle Instagram-kontoen eksisterer, men den har absolutt ingenting med oss å gjøre. Her er det utelukkende snakk om at noen der ute vil se hvor mange de greier å lure, sier Schmidt til Hegnar.no.Selskapets offisielle Instagram-konto, der man blant annet finner ferske videoer og bilder fra CES-messen i Las Vegas, heter Elkjop_no.- Vi ser at slike konti dukker opp fra tid til annen og advarer da våre følgere på sosiale medier om dette. Mange der ute forstår imidlertid raskt selv at dette kun er snakk om lureri og vi ser ofte at Elkjøp-følgerne er flinke til å fortelle hverandre om slikt, sier kommunikasjonssjefen.- Når man har drevet seriøs elektrohandel i over 50 år, og har en såpass innarbeidet logo og en så solid posisjon som det vi i Elkjøp har, er det kanskje ikke til å unngå at spøkefugler prøver seg på slike stunt fra tid til annen. Heldigvis er de fleste relativt kortlivede og med vår brede tilstedeværelse i sosiale medier blir vi raskt klar over at dette foregår, avslutter Schmidt til Hegnar.no.

Nyheter
Personlig økonomi