Hans Gude Gudesen slipper skattekrav på 142 mill.

- Å bruke tolv år av livet sitt til noe sånt tar på. 5 prosent av livet mitt har gått med til tull, sier Hans Gude Gudesen

Hans Gude Gudesen - Foto: Ingunn Strand
Personlig økonomi

Skattemyndighetene krevde 142 millioner kroner av Hans Gude Gudesen, men nå har han ifølge DN vunnet en knusende seier i skattesaken mot staten ved Skatt øst.Skatteetaten somlet så lenge med å fatte vedtak i skattesaken at retten mener tiden har løpt ut, fremgår det av dommen.- Retten er kommet til at adgangen til å foreta endring av ligningen av Gudesen er bortfalt ved passivitet, skriver tingrettsdommer Vigdis Berg i Oslo tingrett i dommen.- Jeg er sliten. Å bruke tolv år av livet sitt til noe sånt tar på. 5 prosent av livet mitt har gått med til tull, sier Gudesen til DN.Han vurderte aldri å gi opp.- Har man rett, skal man ikke gi opp, sier Gudesen

Nyheter
Børs