Delphi-forvalter Øyvind Fjell har ståltro på både gamle og nye REC, skriver Finansavisen.- Vi tror at vi fortsatt er inne i en oppgangsfase på verdens børser, først og fremst drevet av et sterkt USA og et Europa i bedring, men er likevel ganske selektive i vår aksjeplukking om dagen, sier Fjell.Forvalteren av Delphi Nordic har en betydelig eksponering mot helse og finans, men har i det siste vektet seg opp innen fornybar energi.
- Åpenbar oppkjøpskandidatLes mer om Fjells favoritter - og aksjene han styrer unna - i dagens avis.
Spesielt positiv er han til REC Silicon.- Selskapet har lave kostnader sammenlignet med konkurrentene. I tillegg er tilbudssiden innenfor polysilikon relativt uelastisk på kort sikt, sier Fjell.Fjell er også positiv til søsterselskapet REC Solar.- Selskapet har netto kontanter, og vil kunne generere en solid kontantstrøm fremover. Det kan i neste omgang komme aksjonærene til gode gjennom tilbakekjøp og utbytter. Selskapet er også en åpenbar oppkjøpskandidat, sier han til Finansavisen.