Wiborg-paret slapp tvangssalg

Tvangssalget av ekteparet Ragnhild og Ole Wiborgs villa ble avblåst i siste liten.

Ragnhild Wiborg - Foto: Finansavisen

Tidligere denne uken ble et tvangssalg av ekteparet Ragnhild og Ole Wiborgs villa avblåst i siste liten. Ifølge DN er det en uppgjort skatteregning som skaper problemer.Det var Asker og Bærum tingrett som besluttet tvangssalg av villaen på Lagåsen utenfor Oslo.- Vilkårene for tvangssalg foreligger og retten beslutter formuesgodet tvangssolgt, skrev dommeren i beslutningen, men nå har Bærum kommune trukket tvangssalget.Ole Wiborg sier til DN at han har hatt en skattesak hengende over seg siden 2005.- Det har vært vanskelig for meg å håndtere den økonomisk, sier han.- Når man først har en stor skattesak, og de krever betaling før saken er avgjort, er det en belastning som har skapt vanskeligheter for meg. Jeg jobber på og prøver å løse det. Det er en krevende situasjon, men det løser seg når jeg får solgt mine børsnoterte verdipapirer. Dette håndterer jeg, sier Wiborg.Wiborg, som tidligere har vært finansdirektør i inkassoselskapet Aktiv Kapital, har inkassokrav på 3,8 millioner kroner mot seg.