Tenårings-millionærer vil sende deg gratis til Dubai

Guttene, som omsetter for 1 million i måneden er klare med ny reiseportal.

Utsikt fra Burj Khalifa, verdens høyeste bygg i Dubai. Foto: Lise Åserud / Scanpix.
Personlig økonomi

I dag omsetter 19-årige Emil Eriksen og 18-årige Rasmus Holdt fra Aalborg for 1 million danske kroner i måneden. Nå er duoen ute med nytt konsept, skriver epn.dk.Deres nye reiseportal, sunfy.dk, er ikke engang tre dager gammel, og har på tross av et markedsføringsbudsjett på beskjedne 200 kroner, allerede 1000 aktive brukere.Konseptet er enkelt, skriver nettstedet. Brukeren som samler mest oppmerksomhet på de sosiale medier, vinner en reise.- Jo mer aktiv du er, jo større vinnersjanser har du. Og du kan hele tiden følge med på hvordan du ligger an i forhold til dine konkurrenter, sier Rasmus Holdt til epn.dk.Guttene har siden desember 2012 eiet og drevet webshoppen, Elekcig.dk, som i dag er blandt Danmark største forhandlere av e-cigaretter, e-væske og tilbehør.

Nyheter
Næringsliv