Apollo følger situasjonen i Thailand

Reiseselskapet Apollo sier de følger situasjonen i Thailand tett, selv om de for øyeblikket ikke har noen ferierende i landet.

Thailand. Foto: iStockphoto.com.

– Det er jo først og fremst fra høsten og utover i vintersesongen folk flest reiser til Thailand, forklarer informasjonssjef Helen Begby i Apollo til NTB. Likevel følger selskapet med på utviklingen i det sørøstasiatiske landet hvor hæren kunngjorde et kupp torsdag.– Vi følger med både lokalt og via utenriksdepartementet, og skulle det skje noe som gjør at vi må endre vårt program, vil vi ta kontakt med alle berørte, sier Begby. Det inkluderer tilbud om avbestilling og ombestilling for dem som trenger det dersom UD kommer med reiseråd som fraråder folk å dra til Thailand.Hun påpeker at turistnæringen tidligere har blitt skånet for politisk uro i landet, uten at hun med det kan si noe om hva som vil skje med turismen denne gangen. (©NTB)