Hovedindeksen steg 0,7 prosent, fra 589,37 til 593,60, sist uke. Da er den opp 8,15 prosent siden nyttår. De siste 12 månedene er oppgangen på 21,5 prosent.Uken ble nesten en kopi av de tre foregående forrige uke, men mot slutten av uken kom korreksjonen, etter at hovedindeksen satte ny all-time high onsdag, på 597,78.Oppgangen fra 565-nivået har kommet uten korreksjoner og uten å bekrefte den tekniske støtten på 565-nivået. Potensialet i den stigende trenden er også tatt ut på kort sikt og fallhøyden er tydelig.Med RSI i et overkjøpt område ligger det an til at en korreksjon kan slå inn når som helst, skrev vi forrige søndag. Det kan ha vært den som begynte i slutten av uken. En korreksjon tilbake mot 575 - 570 ligger i kortene, og det er rom for at også den tekniske støtten på 565-nivået kan bli testet.Siden den fallende trenden i RSI-chartet er brutt på oversiden kan vi nå trolig avskrive den, og da kan en korreksjon være en anledning til å kjøpe på lavere kurser.De mest kritiske nivåene på nedsiden på kort sikt er fremdeles 565. Dernest er det en viss teknisk støtte på 555, 550, 545, 533 og 525. Brudd på et eller flere av disse nivåene vil utløse små salgssignal.