RCL fortsetter oppover og på dagens høyeste på Oslo Børs, på 393 kroner, har ikke RCL vært notert høyere på over 14 år - den 4. februar 2000.Men vi må helt tilbake til 22. juli 1998 for å finne tidenes høyeste for RCL - da sluttet den på 650,5 kroner.Siden 16. mai i år har aksjen steget 32 prosent og så langt i år har aksjen steget 36 prosent. De siste 12 måndene har aksjen steget nesten 80 prosent. Og siden juni 2012 er oppgangen på 184 prosent.Det har for øvrig løftet børsverdien med nesten 54 milliarder kroner, fra 29,4 milliarder kroner til over 83,3 milliarder kroner.Aksjen har brutt flere viktige tekniske motstandsnivå underveis. Det siste og viktigste var 350-nivået, men før det var bruddet på 300-nivået, og etableringen over det nivået, det viktigste.Det har åpnet for videre oppgang mot 450-nivået, men nå begnynner aksjen å stange i taket i den stigende trenden som er utviklet siden bunnen i 2009. I tillegg nærmer aksjen seg den tekniske motstanden på 400-nivået med stormskritt. Og i det siste har aksjen steget omtrent loddrett.RSI-chartet signaliserer også at aksjen er i ferd med å bli kraftig overkjøpt. Ved et par tidligere anledninger har det blitt etterfulgt av konsolidering. Sist gang det skjedde var i området 340 - 300, fra februar i år og frem til slutten av mai.Men så lenge den stigende trenden i RSI-chartet fortsetter som nå, og uten at det foreløpig er gitt noe signal om at det er et trendskifte på gang, kan en slik mulig konsolidering, kanskje være en anledning til å plukke opp aksjen på kurser ned mot 350 igjen.