Hydro trender fortsatt opp

Hydro korrigerte ned i underkant av 8 prosent, men trenden holder.

Svein Richard Brandtzæg - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Det tok i overkant av to år før Hydro hadde bunnet ut. Nå har det ene tekniske motstandsnivået etter det andre blitt brutt og aksjen trender opp.Det første lille signalet om at bunnen kunne være nådd kom da RSI, i fjor sommer, satte en bunn over den fra 2011 og 2012. Da var kursen rundt 24 kroner.Stigningstakten økte mot slutten av 2013 og deretter ble det utløst flere kjøpssignal.Da 31-nivået ble brutt signaliserte det videre oppgang mot 38 kroner. Da 34-nivået ble brutt signaliserte det også at aksjen kunne fortsette videre opp mot 44 kroner.De to viktigste nivåene nå er 38 og 34. Brudd opp vil signalisere videre oppgang mot 44 kroner. Skulle aksjen falle ytterligere er det brukbar teknisk støtte på 34-nivået.Trenden er fremdeles positiv og så lenge utviklingen i RSI-chartet fortsetter, uten at det kommer et brudd på de stigende trendene, støtter fortsatt videre oppgang på lengre sikt.For de smånervøse kan det vurderes å legge en stop loss for å sikre hvis RSI skulle bryte den stigende trendene og aksjen skulle falle gjennom den tekniske støtten på 34-nivået.Mandag stiger aksjen over 3 prosent.

 

Nyheter
Børs