Både Høyre og Frp gikk til valg på å fjerne formuesskatten, men det er lite trolig at det skjer. Faktisk er det lite som tyder på at den vil bli fjernet i løpet av denne regjeringsperioden, skriver Klassekampen.Siv Jensen vil ikke love at formuesskatten blir fjernet innen 2017, når et nytt stortingsvalg står for døren.– Det jeg kan love, er at vi kommer til å overholde det som står i regjeringsplattformen om formuesskatten, sier hun til avisen.Dermed lover hun bare at skatten reduseres, ikke at den fjernes.Overfor Dagsavisen understreker hun likevel at det vil komme flere skattelettelser allerede til neste år.– Vi har sagt at vi vil føre en politikk som gir skatte- og avgiftslettelser i denne perioden. Vi har gitt større lettelser i vårt første år ved makten enn noen annen regjering, og mer vil komme, sier hun.Hun vil ikke si hvilke skatter eller avgifter som står på kuttlisten, men lover at regjeringen vil fortsette å redusere skattene. (©NTB)