Her går boligsalgene veldig raskt

Tre av fire boliger solgt gjennom DNB Markets gikk over prisantydning i august. Her er de mest populære områdene.

Personlig økonomi

I august har 75 prosent av boligene som DNB Eiendom har formidlet blitt solgt for mer enn prisantydning, skriver DN. Tilsvarende tall i fjor var 67 prosent.– Boligsalgene går veldig raskt i sentrale strøk som Oslo og pendlerkommunene rundt Oslo, Bergen, Tromsø – og delvis Stavanger. Det er også flere med i budrundene. I sum presser dette prisene oppover, sier administrerende direktør Terje Halvorsen i DNB Eiendom.Han anslår basert på egne omsetninger at prisene steg to-tre prosent i august.Han venter en flatere prisvekst utover høsten, slik at det ender med en årsvekst på to-tre prosent i 2014 sammenlignet med 2013, skriver avisen.