Disse betaler mest skatt i Trondheim

IT-gründer og Egon-gründer er to av fire som betaler mer skatt enn Odd Reitan i Trondheim.

Odd Reitan - Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Rema-gründer Odd Reitan er bare på 4. plass på listen over privatpersoner som betaler mest skatt i Trondheim.Han bidro med drøye 6,56 millioner kroner til statskassen.På toppen av listen finner vi IT-gründer Vegard Wollan, som betalte over 10 millioner kroner i skatt i 2013.Pål Berg og Egon-gründer Roger Halshamn betalte også mer skatt enn Reitan i fjor.De to gjorde opp en skatteregning på hhv. 9,0 og 8,75 millioner kroner for inntektsåret 2013.Andre kjente navn på listen er Ole T. Bjørnevik, eiendomsinvestor og Rosenborg-styreformannIvar Koteng, tidligere Det norske-sjef Erik Haugane, Bunnpris-nestor Trond Lykke og banksjef Finn Haugan.Kapitals 400 rikeste her.Topp 40, skattebetalere i Trondheim

Les også: Disse betalte mest skatt i 2013 Disse hadde de største inntektene i 2013 Disse personene har de største formuene Disse rikingene hadde null i inntekt i 2013 Tenåring betalte mest skatt i Oslo Jo Nesbø mellom Stordalen og Spetalen Røkke betalte 130 mill. i skatt — topper kjendistung liste Disse betalte mest skatt i Asker Fiskemillionær betalte mest skatt i Tromsø Disse betaler mest skatt i Bergen - advokatslugger høyt oppe på listen Disse betaler mest skatt i Trondheim — Reitan bare på 4. plass Disse betaler mest skatt i Stavanger — Skagen dominerer Slik kan du søke i skattelistene

Nyheter
Personlig økonomi