Reagerte på høye treningsavgifter - halvparten sluttet

Det er blitt for dyrt å sende barna på fotball.

Personlig økonomi

Nær halvparten av de 60 små fotballspillerne har forsvunnet fra treninger og kamper etter at klubben deres har sendt ut krav om treningsavgift, skriver VG.Ifølge avisen har frafallet skjedd over to år - og kommet rett etter at regningene har kommet i postkassen.- Prisen på fotball eksluderer mange barn, sier fotballpappa og trener Glenn Kokkim til VG.Ifølge administrativ leder i Fjellhamar FK, Øivind Smestad, er klubbens nivå på barnespillernes egenbetaling i det lavere sjiktet.Han peker på at maksimalt må en Fjellhamar-spiller på lagene for barn og ungdom ut med drøyt 3.500 kroner i å året, med fratrekk på en drøy tusenlapp ved dugnadsinnsats.Kommim er av en annen oppfatning.- At 6-9 åringer må betale de summene som er i Fjellhamar synes jeg bare er trist, sier Kokkim. 

Nyheter
Personlig økonomi