Så mye koster det å leie bolig nå

Leieprisene faller Norge rundt. Det lavere oljetrykket merkes stadig godt i Stavanger.

Personlig økonomi

Mars-oversikten fra Utleiemegleren forteller om stort sett fallende leiepriser landet over.I Oslo kostet det i snitt 8.323 kroner per måned å leie en 1-romsleilighet, 2,7 prosent mindre enn i februar, men 3,9 prosent mer enn i mars i fjor.Snittleien for 2-roms steg 0,1 prosent til 11.477 kroner i mars. Dette er opp 5,0 prosent fra mars i fjor.Snittleien for en 3-romsleilighet i Oslo var 14.188 kroner i årets tredje måned, ned 0,8 prosent fra februar, men opp 2,4 prosent fra mars i fjor.Nytt prisfall i StavangerEllers i Norge falt gjennomsnittlig leie for 3-romsleiligheter i Stavanger 9,4 prosent fra februar, til 12.411 kroner. Fra samme måned i fjor falt snittprisen 18,0 prosent.I Trondheim kostet det i snitt 10.150 kroner å leie en 2-romsleilighet i mars, det samme som i mars i fjor.På Romerike falt leieprisen for 3-romsleiligheter 6,0 prosent fra februar til mars. Snittprisen er nå 11.431 kroner, som for øvrig er ned 0,5 prosent fra mars i fjor.I Bergen, samt Asker og Bærum, holder prisene seg stabile.I Drammen falt snittleien for en 3-romsleilighet 1,5 prosent fra februar, til 10.540 kroner i mars.Sammenlignet med samme måned i fjor snakker vi om en oppgang på 13,9 prosent.

Nyheter
Næringseiendom