Lasse Ruud takker av etter 19 år

Lasse Ruud slutter i Verdipapirfondenes Forening. Erstatteren har allerede begynt i jobben (oppdatert).

Lasse Ruud. Foto: Berit Roald / SCANPIX.

Styret i Verdipapirfondenes Forening (VFF) har ansatt Bernt S. Zakariassen som ny administrerende direktør.54-åringen er i dag direktør i foreningen, en stilling han har hatt siden 1998. Han har allerede tiltrådt stillingen.Nåværende administrerende direktør, Lasse Ruud, har fratrådt for å begynne i en lederstilling i et av medlemsselskapene, går det frem av en pressemelding.Og medlemsselskapet det dreier seg om, er Pareto Forvaltning, som sendte ut en pressemelding om ansettelsen i forrige uke.Lasse Ruud har ledet VFF i 19 år, og styret takker ham «for den store innsatsen han har lagt ned i utviklingen av foreningen».Styreleder i VFF, Egil Herman Sjursen, understreker at styret med ansettelsen av Zakariassen sikrer «kompetent og stabilt lederskap i foreningen».