Posten gjør det gratis å sende klær til Fretex

Klær til flyktninger blir nå gratis å sende med Fretexposen. Ordningen varer i første omgang ut oktober.

Fretex - Foto - Scanxpix

Klær og gaver til Fretex har fram til nå kostet 50 kroner å sende med den såkalte Fretexposen. Nå gjøres denne tjenesten gratis ut oktober, melder Posten Norge.– Givergleden i det norske folk er stor, og vi er glad for at vi kan gjøre det enklere og billigere for alle som ønsker å bidra, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.Dette gjøres ved å ta med klær man ikke trenger til posten eller Post i butikk, legge klærne i en spesiallaget Fretexpose. Posten sørger så for gaven kommer til Fretex uten kostnader for avsender.Klær som ikke blir delt ut til flyktninger vil bli solgt, og inntektene vil uavkortet gå til flyktninger i Norge og i de kriserammede nærområdene, sier Fretex. (©NTB)