- Pushwagner er overpriset

- Dette er mer melkeku enn det er stor kunst, sier Gunnar Krogh-Hansen ved Oslo Kunsthandel om Pushwagner-bølgen.

Hariton Pushwagner - Foto: Scanpix

Så langt i år har Pushwagner solgt kunst for over 27 millioner kroner. Rune Stavnem ved kunstformidleren Finart sier til Dagbladet at Pushwagner vil omsette for mer enn 40 millioner kroner før utgangen av året.  Avisen skriver at mange Pushwagner-trykk har økt med 20-30 prosent fra slutten av mai til i dag.Markedet er hypet, mener kunsteksperter Dagbladet har snakket med.- Dette er mer melkeku enn det er stor kunst. Prisene reflekterer ikke verdien, og høyst sannsynlig lar det seg ikke gjøre å selge disse videre uten å tape penger, sier Gunnar Krogh-Hansen ved Oslo Kunsthandel om Pushwagner-bølgen.- Det er markedet som bestemmer, jeg bryr meg ikke om prisene, sier Pushwagner selv.