I VG gir Dine Penger deg oversikten over hvor du får det aller billigste boliglånet akkurat nå. De viser til en oversikt fra Finansportalen som viser at lavest boliglånsrente får du nå hos Tysnes Sparebank, vel og merke dersom du flytter til Tysnes og er under 34 år.VG Dine Penger skriver at "Tysnespakken" tilbyr en effektiv rente på 1,81 prosent for deg som er mellom 18 og 34 år, har BSU-konto eller sparekonto og endrer bostedsadresse til Tysnes i Hordaland.Ifølge avisens oversikt stiller Sunndal Sparebank i likhet med Tysnes krav om hvor du bor for å få en rente på 2,09 prosent.For å få beste rente hos Danske Bank, som ligger på 2,07 prosent, må du være medlem av Akademikerne, mens du må være medlem av LO favør Ung for å få det beste tilbudet fra Modum Sparebank på 2,14 prosent.Ifølge VG krever Storebrand at du er helkunde for å gi deg deres beste rente på 2,2 prosent.