Høili sved av 6 millioner på «Hollywood»-bryllup i Asker

Investor Dag Høili sparte ikke på kruttet da han og Kristine Saltvold gav hverandre sitt ja.

Dag Høili - Foto: Finansavisen

Etter fem år som kjærester kan endelig Dag Høili og Kristine Saltvold kalle seg mann og kone, skriver Se og Hør.Magasinet skriver at nærmere Hollywood er det vanskelig å komme, og mener det skal mye til å toppe Høilis bryllupsfest.Høili skal ha overrasket Saltvold med en eksklusiv ring, der hovedsteinen er en gul diamant på svimlende 7 karat. Ifølge undersøkelser Se og Hør har gjort koster ringen nærmere 1,6 millioner kroner.Bare blomsteroppsatsene under bryllupet skal ha kostet 120.000 kroner ifølge magasinet, som også kan fortelle at brudens forlovere og brudepiker var helt likt kledd i spesialsydde kjoler fra en brudesalong i Marbella.Og i morgengave gav Høili sin kone en splitter ny Ferrari California cabriolet med 560 hestekrefter under panseret og en prislapp på 3,4 millioner kroner i Norge.