Skattelistene: Topp 100 Oslo - økonomiprofessor på 4. plass

Skattelistene for Oslo viser at Christen Sveaas er på topp. Økonomiprofessor rett inn på 4. plass. Jo nesbø på 33. plass.

Personlig økonomi
Skattelistene for 2014 viser at investor Christen Sveaas suser rett inn på topp i nettoinntekt, mens Arne Wilhelmsen hopper opp til 2. plass. Bjørn Rune Gjelsten beholder 3. plassen fra i fjor.
Ifølge DN hadde Magnusgården 17 aksjonærer, fordelt på to slekter, mens Diderik Lund var største eier. Lund-slekten hadde 62 prosent, mens resten var eid av Alexander Heiberg, Nanna Heiberg, Bendik Mathiesen Heiberg og deres familier.Salget forklarer også hvorfor Alexander Heiberg er på 15. plass. Bendik Heiberg og Nanna Heiberg er forøvrig bosatt i Nøtterøy og Larvik. De er å finne .Christian Ringnes avanserer forøvrig fra 11. plass i fjor til 5. plass i år, mens Per Georg Braathen, som lå på topp i Oslo i fjor, har flyttet ut av listen i år.Brødrene Adolfsen, Roger og Kristan, er også høyt på listen for 2014. De to eier blant annet . De driver også sykehotell og kjøpte seg nylig også inn i skiheisen på Norefjell.Her kan du klikke deg frem til .