Freia trekker små Melkesjokolade-plater

Freia kaller tilbake produktet «Melkesjokolade Eventyr 24g» med en viss best før-dato.

Freia-skiltet - Foto - Scanpix
Personlig økonomi

Freia kaller tilbake produktet «Melkesjokolade Eventyr 24g» med en viss best før-dato. Grunnen er at sjokoladene kan inneholde Firkløver med hasselnøtter.Tilbakekallingen gjelder sjokolader som merket med dato 31.05.2016. Varene er solgt hos Nille og Europris, ifølge Matportalen.– «Firkløver» inneholder hasselnøtter, men «Freia Melkesjokolade Eventyr 24g» inneholder ikke hasselnøtter. Hasselnøtter er derfor ikke angitt som ingrediens på emballasjen, og personer som er allergiske mot hasselnøtter, kan få en allergisk reaksjon dersom de spiser produktet, heter det.De som har kjøpt slike sjokolader, oppfordres til å sende dem til kundeserviceavdelingen til Mondelez Norge, som eier varemerket Freia. (©NTB)