Privatøkonomenes beste råd for 2016: - Gi jernet på jobb!

Privatøkonomenes tale for 2016 er klar: Arbeidskraften er det mest verdifulle du har!

Personlig økonomi

– Folk må passe godt på jobbene sine nå. Det kan være fristende å ta en sluttpakke, men begynner man et nytt sted, havner man bakerst og kan være den første til å måtte gå igjen, sier høyskolelektor Dag Jørgen Hveem ved Handelshøyskolen BI til DN.Rolf Mæhle i Finans Norge skyter inn;– Det er et viktig poeng her. Det største verdien du har, er jo ikke boligen din eller hytta di, det er arbeidskraften din. Sørg for å holde deg oppdatert, ta kurs, vis interesse, råder han.Advokat Birgitte Schjøtt Christensen, som nylig har gått fra Help forsikring til Advokatfirmaet Elden, nynner melodien til «Tenke sjæl» av Trond-Viggo Torgersen til avisen.– Den ble sunget på juleavslutning i dag, og den teksten er det mange som bør høre på. Skaffe deg klær – aleine, finne deg jobb – aleine. Det er noe viktig i det, sier hun.