Gjerrigknarkenes beste sparetriks

- Bruk opp matrester, spar på stearinstumper, pant tomflasker og tett småsluk. Gjerrigknarkenes sparetips er mange.

- Jeg syns det er gøy å konkurrere med meg selv. Hvor mye klarer jeg å spare denne uken, sier Janna Isabell Gravdal, grunlegger av bloggen Gnierfru, til VG.Hennes tre beste sparetips er ifølge avisen: - Bruk opp matrester. Spar på stearinstumper og gjør den gamle gode sparebøssen digital.Tobarnsmoren forteller til VG at hun dessuten er ivrig følger sparenettstedet Gjerrigknark.com og at hun bruker tilbuds-apper og legger all handling til en dag i uken - torsdager. Ikke tilfeldig, med tanke på at Kiwi ofte legger trippeltrumf-tilbudet til nettopp denne ukedagen, ifølge avisen.Rune Nikolaisen er mannen bak norske Gjerrigknark.com, der han ivrig deler sparetips og tilbud med andre. Hans beste sparetips er ifølge VG:- Handle en gang i uken, rydd opp i små og store abonnementer og skift strøm-, forsikring og mobilleverandør jevnlig.Forbrukerøkonomene Silje Sandmæl i DNB og Elin Reitan i Nordea er også målbevisste når det kommer til å tette pengesluk.- Sjekk hva du bruker penger på i nettbanken, lag en plan over ukens middager og skriv ned en liste over hva familien trenge, for så å følge med på gode tilbud, tipser Sandmæl til avisen.Reitan anbefaler at man smaker og lukter på maten før man kaster den i søpla, at man planlegger matinnkjøp og at man smører matpakken selv.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også