I 2009 startet Silje Landevåg (31) selskapet Get Inspired, som selger treningstøy på nett. Til å begynne med drev Silje bedriften fra sin daværende leilighet på Majorstua i Oslo, uten en eneste ansatt.- Jeg gjorde alt selv, fra innkjøp og regnskap til kundeservice og utsendeleser. Hver dag pakket jeg en stor bag med varer og gikk bort til postkontoret for å sende ut bestillinger, forteller gründeren. De første årene gikk det trått, og hun husker godt det året omsetningen rundet en million. Det var da ballen virkelig begynte å rulle. Året var 2011 og nettstedet kk.no hadde nettopp skrevet om "Treningsbuksen som gir knallfin rumpe". Bestillingene rant inn, og lageret ble tømt. Siden den gang har bedriften vokst hvert eneste år. - Vi vokser hvert år og trenger bare større og større plass. I fjor var omsetningen på 79 millioner. I år er målet godt over 100 - noe jeg er ganske sikker på at vi får til, sier hun. I årene som har gått, har Silje fått to barn, ved siden av at Get Inspired har vokst i en voldsom fart. Null ansatte har blitt til 28, inkludert ekstrahjelper. - Det er gøy med vekst, men det krever mye av hver enkelt ansatt. Vi skulle gjerne hatt flere ansatte, men vi har jo ikke råd til å ansette i hytt og vær. Det er viktig å ha kontroll på utgiftene samtidig som man vokser, sier Landevåg.